Andreea Savu a învățat să păstreze armonia în toate

La 28 de ani, protagonista copertei ediției de decembrie 2014, Andreea Savu Radulescu, din București, are o profesie care i se potrivește manușa, o familie frumoasa și o viața împlinita.

andreea-savu-1

Secretul succesului meu: comunicarea

Sunt consultant în comunicare de cinci ani, m-am casatorit acum patru ani, sunt mama de un an și jumatate. Sunt Balanța și ma consider o persoana sensibila, creativa, vesela, ambițioasa, calitați care îmi sunt de mare folos în profesia mea. Am studiat Marketing, am lucrat câțiva ani în modelling (un vis de-al meu înca de când eram mica), iar acum lucrez într-o agenție de consultanța în comunicare, specializata pe arhitectura, design, real-estate și construcții. Abilitatea de a comunica eficient reprezinta atu-ul meu.

andreea-savu-2

Ma ajuta în relația frumoasa cu copilul, soțul și cei din jurul meu. Cel mai important lucru pentru mine reprezinta sanatatea, pe care o doresc tuturor. Ador copiii, îmi place sa gatesc, sa ascult muzica, sa dansez. Cu toate acestea, îmi doresc ca ziua sa fie mai lunga pentru a avea timp și de alte activitați, pentru a-mi vizita prietenii. Dar cine nu își dorește asta?

Îmi doresc ca anul nou sa ma gaseasca încrezatoare în forțele proprii. Sper ca în 2015 sa daruiesc, sa iubesc, sa învaț mai mult și sa pastrez un echilibru în toate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate