Andreea Marin se gândește cu teamă la despărțirea de fiica ei: „Nu e ușor”

Andreea Marin se gândește cu teamă la momentul în care fiica ei va pleca din țară să studieze. Violeta deja se gândește la viitorul ei.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. nu are de gând să rămână în România să studieze, ci are în plan să plece în străinătate. Fosta prezentatoare își susține copilul necondiționat, mai ales când vine vorba despre educație. Despărțirea nu va fi deloc ușoară, însă speră că Violeta va avea un viitor strălucit.

„Nu e ușor. Cred că orice părinte își poate închipui că despărțirea de copil, din orice motiv ar fi, nu e ușoară, dar te gândești la viitorul lui, așa că înțelegi.(…) Tinerii din ziua de astăzi sunt foarte puternici, noi suntem mai emotivi, nouă ne este mai greu, dar ei își deschid larg aripile și abia așteaptă', a explicat Andreea Marin într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show'.

violeta-si-raduSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 10

Violeta studiază la o școală privată

Andreea Marin și Ștefan Bănică și-au înscris fiica la o școală privată din Capitală. Violeta are rezultate foarte bune la învățătură, iar părinții ei sunt foarte mulțumiți de rezultatele pe care le are adolescenta.

Pe una dintre rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a fost criticată că și-a dus fiica la o școală particulară și nu la una de stat. „Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligenta?’, i-a scris o doamnă Andreei Marin.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici’, a fost replica dată de Andreea Marin.

Înscrierea la școala la care merge Violeta a costat 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. Pentru cinci de educație, s-au plătit 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro pentru educația fiicei lor, potrivit Spynews.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete