Andreea Marin, pradă depresiei. Cum a influențat-o regretata Mădălina Manole: „Am ajuns pe mâinile specialiștilor”

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite femei din lumea televiziunii românești. De-a lungul anilor, aceasta și-a atras numeroși fani datorită caracterului său, dar și a profesionalismul cu care își face meseria.

Când spui Andreea Marin spui feminitate, putere și determinare. Aceasta este dovada clară a faptului că în spatele unui zâmbet frumos se pot ascunde multe trăiri și emoții greu de dus. Pentru că este foarte transparentă și dorește ca oamenii să conștientizeze anumite probleme care le pot pune piedici în a fi fericiți cu adevărat, vedeta a dezvăluit cât de dificil i-a fost atunci când s-a confruntat cu depresia.

„Povestesc despre depresie și în carte și, până la urmă, e o realitate. Am trăit-o dur! Am ajuns pe mâinile specialiștilor. Bine am făcut că am mers la psiholog, și mai apoi la psihiatru. Pentru că aveam nevoie mare de sprijinul specialiștilor.

Mă vedeți că sunt un om pozitiv. Că sunt cu zâmbetul pe buze. Puternic în a depăși momente grele din viață. Și, totuși, la un moment dat, e posibil ca greutățile să te doboare. Nu e o rușine să mergi la un specialist! Depresia nu e o vină, e o boală! Deci n-ai de ce să te ferești de a spune: Sunt bolnav. Se vindecă.', a declarat Andreea Marin, potrivit WOWbiz.ro.

Momentul în care a devenit depresivă a fost imediat după despărțirea de tatăl fetiței ei, Ștefan Bănică Jr. Atunci cunoscuta prezentatoare TV s-a văzut într-un moment zero, un nou început. Cum toate începuturile sunt dificile, Andreea Marin se vedea parcă într-un tunel al nesiguranței din care părea că nu poate ieși, însă la acea vreme, cazul Mădălinei Manole i-a dat de gândit și a decis să ia atitudine, cerând ajutorul specialiștilor.

„Eram nefericită! Eram bolnavă, pentru că depresia este o boală, să o recunoaştem. Aveam insomnii, mă trezeam plângând fără motiv. Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci când îmi ţineam copilul în braţe! Nu voiam să realizez că am o problemă, nu! Eu eram o femeie puternică.

Cazul Mădălinei Manole mi-a dat de gândit. După tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei şi mi-ai dat seama că sunt multe comune. Aşa că am decis să consult un specialist să verific.', a declara Andreea Marin, în cadrul unui podcast, scrie Substanțial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete