Andreea Marin: „Nu există nu se poate”

Cunoscutul om de televiziune Andreea Marin și-a pus semnătura pe cartea „Nu există nu se poate', un îndemn adresat tuturor de a-și face curaj să-și ducă la îndeplinire visurile.

La 13 ani de la publicarea primei sale cărți, „Prețuiește viața', Andreea Marin a decis lansarea unei noi cărți, „Nu există nu se poate', la Editura Bookzone. Cartea cuprinde și mărturii ale invitaților săi din cadrul emisiunii cu același nume, de la TVR 2.

Într-un interviu acordat Kanal D, aceasta a povestit:

„Este o carte de maturitate, cuprinde atâta inspirație, motivație, idei îndrăznețe, care să ne facă să acceptăm schimbările din viața noastră, încât îți trebuie ceva ani de experiență ca să poți scoate o astfel de carte. În plus, m-am bazat și pe experiența oamenilor care au stat de-a lungul timpului în fața microfonului meu, personalități marcante sau oameni discreți, mai puțin cunoscuți, din aparițiile media, dar care clădesc serios și care mi-au mărturisit experiențele lor.'

Andreea Marin: „Îndrăznește să crezi că imposibilul e doar un vis'

„Cartea te încurajează să nu dai înapoi, să înfrunți obstacolele, să mergi pe mâna intuiției și să ai încredere în imaginație, să îndrăznești să crezi că imposibilul este doar un vis care așteaptă să fie împlinit!' a scris vedeta pe contul ei de socializare.

De-a lungul timpului, și vedeta a trecut prin mai multe momente dificile, în care a fost pe punctul de a spune: „nu mai pot'. Despre pierderea mamei sale, la o vârstă fragedă, sau despre un moment în care a crezut că a trecut prin expriența unui atac de cord a povestit în interviurile sale.

Însă, mărturisește vedeta, „este convingerea mea că atunci când cred că nu mai pot, mai pot un pic.'

Andreea MarinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Facebook, Instagram

Citește și: Sore: „Uneori sunt rebel de curajoasă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete