Andreea Marin, declarații după ce fanii au speculat că s-a căsătorit cu Adrian Brâncoveanu: „Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire”

Andreea Marin a făcut declarații despre viața ei personală. Recent, fanii au speculat că vedeta s-ar fi căsătorit cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi au sărbătorit cinci ani de relație.

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a publicat pe contul personal de Facebook câteva fotografii cu ea și iubitul. Foarte rar se afișează împreună, dar de data aceasta au avut un motiv: au împlinit 5 ani de relație. Fanii au crezut că s-au căsătorit, chiar le-au urat „Casă de piatră'.

Ea nici nu a infirmat, nici nu a infirmat, însă recent a dezvăluit cât de importanți sunt pentru ea Adrian Brâncoveanu și Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr.

„Din dragostea de viață, de oameni, și o mare parte din hrana mea e spirituală sau o iau din natură, e o sursă inepuizabilă pentru mine de energie pozitivă. Copilul meu e o motivație extraordinară de a trăi frumos și demn, partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire.

Oamenii pe care îi întâlnesc datorită muncii mele, care e totodată și pasiune pentru mine, mă îmbogățesc sufletește și e mare lucru să mă simt împlinită muncind', a spus vedeta pentru libertateapentrufemei.ro.

andreea-marin-declaratii-adrian-brancoveanu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Despre Violeta, vedeta a mai adăugat: „Îmi seamănă uimitor de mult. E pasiune, e dorința de a depăși limite, sensibilitate și suflet candid. E tare descurcăreață, inteligentă, învață foarte bine și sunt tare mândră de ea', a completat fosta prezentatoare TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete