Andreea Marin: „Da! Sunt o mamă destul de strictă!”

Andreea Marin și fiica ei Ana Violeta Bănică

Dragostea nemărginită pe care i-o poartă și grija pentru ca ei să-i fie bine, Andreea Marin aplică un model de parenting echilibrat în ceea ce o privește pe Violeta.

„Da, sunt o mamă destul de strictă, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate.

Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine.

Nu, nu ni se cuvine nimic', a declarat vedeta pentru site-ul ciao.ro.

Ca și principiu, fosta Zână a Surprizelor, aplică în educația fiicei modelul după care a crescut și ea, iar rezultatele par să fie cele asteptate: „E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie', a mai spus Andreea Marin.

Violeta este rodul iubirii dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Din dorința de a o ține cât mai departe de media și de impactul acesteia asupra personalității ei, cele două vedete și-au ținut, multă vreme, copila departe de spațiul public. Chiar și acum, la 12 ani de când a venit pe lume, aparițiile publice ale domnișoarei Bănică sunt destul de rare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete