Andreea Marin a slăbit 23 de kilograme. Cum a reușit?

Andreea Marin are o relație specială cu kilogramele în plus. Nu o dată s-a văzut pusă în situația de a arde rapid excesul ponderal. Acum câțiva ani, Andreea Marin a slăbit 23 de kilograme. Cum? A povestit vedeta explicând punct cu punct.

„O dereglare a metabolismului ca urmare a stresului, a grijilor legate de noua etapă din viața mea și a copilului meu, a lunilor de muncă fără somnul necesar pentru a echilibra balanța și-au pus amprenta pe silueta mea', povestea fosta Zână a Surprizelor.

În ciuda tuturor măsurilor luate de vedetă, își respecta orele de antrenament – de exemplu, kilogramele în plus nu se dădeau duse. Vădit nemulțumită de situație, Andreea Marin a luat o decizie radicală.

Andreea Marin

Andreea Marin

Andreea Marin a slăbit 23 de kilograme. Cum a reușit?

Fosta vedetă TVR a renunțat la dulciuri, la chimicale, la produsele procesate și s-a reorientat către hrana vegană. Ca să-și ducă planul la bun sfârșit s-a mutat în Turcia în perioada respectivă. „La Bodrum am învățat o mulțime de lucruri bune, de la rețete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură, în pământ organic, anumite legume sau verdețuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conținut bogat în minerale, enzime, vitamine.', a explicat Andreea Marin.

În plus, bruneta a renunțat la zahăr și a început să consume apă alcalină (o jumătate de lămâie storsă într-un litru jumătate de apă). De asemenea, a introdus în alimentația zilnică iarbă de grâu, psyllium, spirulină, goji, semințele de in, polen sau rice paper.

„Sunt adepta detoxifierii minte-trup-suflet. Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre!'.

Din meniul Andreei Marin nu trebuie să lipsească mărul verde, pătrunjelul, orzul sau spirulina. De asemenea, prezentatoarea tv consumă ananas, afine, ginger, coriandru, psyllium, roșii, morcov, sfeclă, chili, sare de mare. Se pot face combinații după gust și, foarte important, mesele trebuie luate din două în două ore.

Credit foto: Revista Avantaje

Zile libere în 2020. Românii mai au 5 zile libere până la sfârșitul anului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete