Andreea Ibacka și Cabral, nevoiți să amâne petrecerea de un an a lui Tiago. Ce au pățit cei doi copii ai lor: „Nu ne plictisim deloc”

Andreea Ibacka a făcut recent un anunț pe rețelele de socializare în care le transmitea fanilor că familia ei se confruntă cu câteva probleme care i-au determinat să amâne petrecerea de un an organizată pentru Tiago, mezinul familiei. El și Namiko s-au îmbolnăvit.

Andreea Ibacka și-a așteptat soțul să se întoarcă din Republica Dominicană. Cabral a fost plecat trei luni pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. După ce s-a întors, frumosul cuplu a organizat o petrecere cu ocazia aniversării primului an de viața al lui Tiago, însă o viroză pe care au căpătat-o ambii copilași le-a dat planurile peste cap. Astfel, ei au decis să marcheze momentul alături de familie.

„De câteva zile ne distrăm cu o viroză de toată frumusețea. Ne distrăm ziua, ne distrăm și noaptea, întâi cu Namiko Ibacka, apoi cu Tiago Ibacka, cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic.

Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate.
1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.
2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.
3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd', a spus Andreea Ibacka în mediul online.

Totuși, atmosfera a fost extrem de frumoasă și de intensă, motiv pentru care după ce au plecat invitații și-ai dat seama că au uitat pentru ce se adunaseră de fapt: tăierea moțului.

„Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului. Până când un alt gând și-a făcut loc… Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!? Șase ore mai târziu, după petrecere, abia ne-am adus aminte de ce ne-am adunat', a adăugat Andreea Ibacka.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete