Andreea Ibacka, secretul ținut ascuns față de părinții ei: „Mi-am făcut curaj să…”

Andreea Ibacka este una dintre cele mai apreciate tinere actrițe din România. Aceasta a câștigat admirația publicului datorită talentului său desăvârșit, dar și a caracterului extrem de natural și sincer.

Andreea Ibacka are o întreagă comunitate de fani pe rețelele sociale și ori de câte ori are ocazia le dezvăluie acestuia detalii din viața sa. Recent, frumoasa soția a lui Cabral a făcut câteva dezvăluiri pe care nici părinții săi nu le știau.

Frumoasa actriță a mărturisit că meseria sa presupune multă grijă față de aspectul fizic, și nu numai. Motiv pentru care produsele de machiaj sunt la ordinea zilei, deși uneori aceasta preferă să renunțe pentru a-și lăsa tenul să respire și aplică doar un ruj roșu.

Andreea Ibacka le-a povestit fanilor săi că obișnuia în adolescență să-și aplice pe ascuns machiaj când ieșea din casă, deoarece părinții săi nu o lăsau.

„Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram 🤪)!

Însă de vreo câțiva ani încoace mi-am făcut și mai mult curaj – zic eu cu mintea de apoi – și m-am prezentat fără mască' dimineața în fața lui iubi, la muncă, la întâlniri importante, ba chiar și la discotecă ori la festival, fără să simt vreun disconfort.

Cu o agendă mega încărcată, am scurtat timpul petrecut în fața oglinzii încă din primul val. 🪞
Și, totuși, îmi place ca din când în când să mă văd așa. Cât despre rujul roșu, mi-e clar că-mi zăpăcește gândurile și mă transformă în personaj. 💄💋”
, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea-IbackaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Recent, soția prezentatorului a născut un băiețel, iar acum toată atenția sa este îndreptată către familie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete