Anamaria Prodan, marea dorință de ziua sa de naștere: „Să fim împreună”

Anamaria Prodan a trecut în ultima perioadă prin numeroase dezamăgiri și decepții. Oricât de puternică este sau arată publicului, sufletul său este dărâmat de trădarea soțului ei Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan are, totuși, un motiv de bucurie. Recent, pe 17 decembrie, și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 49 de ani, iar prietenii săi i-au pregătit o mare surpriză. Impresara se află în Dubai, iar persoanele apropiate sufletului ei i-au adus baloane multe în formă de inimă și un tort care arăta absolut fabulos. Mai mult decât atât, reprezentanții celebrului hotel Burj al-Arab i-au adus flori, prăjituri și șampanie scumpă.

Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul timpului că este o familistă convinsă și își iubește copiii mai presus de orice. Din nefericire, anul acesta nu a fost alături de ei, însă toată lumea prezentă a auzit dorința pe care o are vedeta pentru anul viitor.

„Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii, cei mai frumoși, cei mai buni din lume și la anul să fim împreună', a spus Anamaria Prodan într-un video pe Instagram.

Anamaria-Prodan-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Cât despre ceea ce se va întâmpla după divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara a mărturisit într-un interviu că nu exclude posibilitatea de a-și reface viața, însă va fi foarte precaută și selectivă în ceea ce privește persoana care i-ar putea deveni partener de viață pe viitor.

„Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv. Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo', a declarat Anamaria Prodan pentru Romaniatv.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete