Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân: „Povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine”

Andreea Ibacka a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Fanatik că a fost suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral a vorbit pentru prima dată despre acest subiect delicat.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Ibacka a fost suspectă de cancer la sân. Soția lui Cabral nu a mai vorbit niciodată public despre această situație. La momentul respectiv ea a fost foarte afectată.

„Acum câțiva ani am fost suspectă de cancer la sân, un moment greu de gestionat din punct de vedere emoțional. Și mi-a rămas clar în minte faptul că povara anunțatului părinților era la fel de mare ca șocul bolii în sine.

Nu am mai vorbit public pe acest subiect, deși înăuntrul meu a fost furtună și aș fi simțit uneori nevoia să urlu. Am avut norocul de a ajunge pe mâinile celor mai buni specialiști, m-am și operat (vreo 20 oameni mi-au fost alături la spital atunci când m-am trezit), iar biopsia a infirmat temerile. Sunt foarte norocoasă, iar de atunci am rămas cu un obicei excelent. Prevenția e nelipsită', a spus actrița.

Cum e Andreea Ibacka în rolul de mamă

Vedeta are doi copii împreună cu Cabral, o fetiță și un băiețel. Andreea Ibacka încearcă să fie o mamă bună pentru copiii săi, deși crede că mai are multe de învățat.

„Nu sunt o mamă perfectă. Îmi fac mereu autocritică, îmi propun mereu mai mult, niciodată nu mă opresc din încercat. Nu aleg calea safe și niciodată nu mi-a fost teamă că nu mă voi descurca. Uneori mă mai necăjesc, apoi îmi amintesc că fac cât e omenește posibil, că fiecare alegere vine cu riscuri și că nu-mi doresc să-mi cresc copiii într-un glob de cristal. Mai am de citit, învăț și de la ei și îi iubesc de leșin. Deci: îndrăgostită, grăbită, preocupată, atentă, obosită, sucită ș.a.m.d.

Cabral e un tată implicat, uneori mai răbdător decât mine. Copiii se distrează mult cu el, iar când vine momentul reușește să îi adoarmă mai repede ca Moș Ene', a mărturisit soția lui Cabral.

andreea-ibacka-si-cabral-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În cadrul interviului, Andreea Ibacka a povestit și cum arată o zi din viața ei. „La mine nicio zi nu seamănă cu alta. Și asta mai ales prin prisma meseriei. Programul cu copiii e destul de repetitiv, încă. Mă dau jos din pat în jur de 7:00 – 8:00 (că de trezit mă trezesc o noapte întreagă, încă alăptez un mic dragon), o duc pe Nami la grădiniță, am filmări, ședințe foto, scriu sau am întâlniri în timpul zilei. Apoi musai după-amiază fac ceva cu copiii.

De regulă am/ n-am treabă, termin orice altceva până la ora 17:00 și apoi mergem la joacă, în parc, la înghețată, la antrenamente, la cățărări, la piscină. Când vin să o iau de la grădi, vorba lui Namiko e mama, am dormit la prânz, unde mă duci la distracție?' Somnul de prânz fiind încă condiția necesară distracției din a doua parte a zilei', a povestit actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete