Cadou de lux! Cătălin Botezatu și-a luat de ziua lui mașină cu interiorul roz: „Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, să arate masculinitate”

Cătălin Botezatu, care a împlinit pe 3 decembrie 56 de ani, a organizat o petrecere de zile mari în club, de ziua lui. Asta nu e tot, el și-a făcut cadou și o mașină de lux, recent lansată, care are interiorul roz, anunță Antena Stars.

Cătălin Botezatu a făcut o comandă specială și așa acum are o mașină ultimul model, cu un interior de culoare roz burgundy.

„Astăzi mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (…)

Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (…) Mi-au zis (…) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 09:00 dimineața', a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu și-a făcut cadou de ziua lui o mașină de luxSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Creatorul de modă nu a vrut să spună câți bani a scos din buzunar pentru noua achiziție, însă a precizat că bolidul a fost foarte scump: „Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, se arate masculinitate (…)

E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain', a mai explicat el pentru aceeași sursă.

S-a sărutat cu Loredana Groza la ziua lui de naștere

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani, motiv pentru care a organizat o super-petrecere la care au fost invitați toți apropiații lui. Un moment neașteptat a luat pe toată lumea prin surprindere. Cătălin Botezatu s-a sărutat cu Loredana Groza în fața tuturor. Totul a fost filmat chiar de Cristina Șișcanu, care s-a aflat printre invitați.

Deși este căsătorită, Loredana Groza nu s-a ferit să-l sărute pe Cătălin Botezatu. Pe cei doi îi leagă o frumoasă relație de prietenie de peste 25 de ani și nu de multe ori au fost surprinși petrecând împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete