Alex Velea dezvăluie motivul pentru care el și Antonia nu mai vor un copil: „Nu este OK”

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi au împreună doi băieți și încearcă să-și țină viața de familie departe de ochii curioșilor.

Alex Velea este profund îndrăgostit de frumoasa cântăreață și cât de curând cei doi vor ajunge în fața altarului. Recent, artistul a oferit un interviu în care a dezvăluit când vor deveni soț și soție.

„E pandemie, după care război. Trăim o perioadă dificilă. O să ne căsătorim, cu siguranță. Nu un act consolidează și mai mult relația noastră, nu asta contează atât de mult. Da, în fața Domnului, să mergem în biserică, asta îmi doresc, să ne jurăm iubire veșnică. O să facem lucrul acesta atunci când o să ne permită situația', a declarat Alex Velea pentru Ego.ro.

Cântărețul a mai mărturisit că nu credea în iubirea dintre două persoane din același mediu, deoarece inevitabil ar fi apărut gelozia. Între ei, în schimb, nu există așa ceva pentru că se înțeleg foarte bine și au încredere unul în celălalt.

„Dacă aș fi fost gelos, aș fi înnebunit. La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți, dar nu este cazul. Când eram puști, nu credeam că două persoane din același mediu, mai ales cum este showbizul sau industria muzicală, se pot îndrăgosti pentru că este clar că pot să apară gelozii. În cazul nostru, se pare că ne-am înțeles extraordinar de bine. Nu ne-am dat oricum motive de gelozie', a mai povestit artistul pentru sursa citată.

Alex Velea a mai fost întrebat dacă mai vor un copil, însă din motive medicale, Antonia nu mai poate da naștere unui bebeluș.

„Nu este cazul să mai avem. Deja a făcut 3 cezariene și nu este OK pentru peretele abdominal pentru a trece prin încă o cezariană', a mai spus Alex Velea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete