Andreea Esca, despre căsnicia cu Alexandre Eram. Ce diferență de vârstă există între ei

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți de 23 de ani și se iubesc la fel de mult ca-n prima zi. Prezentatoarea Știrilor PRO TV se declară o romantică incurabilă.

Andreea Esca este o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei, Alexandre Eram, de origine franceză. Cei doi s-au căsătorit în în vara anului 2000, iar câteva luni mai târziu a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. Alexia Eram și Aris Melkior sunt cei doi copii ai vedetei de la PRO TV.

Lângă soțul ei, Andreea Esca are parte de cele mai frumoase momente și este iubită necondiționat de către acesta. Prezentatoarea spune că are parte de multă iubire și se declară o romantică incurabilă.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți să fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!', a declarat Andre Esca, pentru Click!.

Ce diferență de vârstă există între Andreea esca și Alexander Eram

andreea-esca-si-alexandre-eramSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Andreea Esca nu are nevoie de o zi pentru a celebra iubirea, ci susține că fiecare zi poate fi un motiv pentru a arăta persoanei de lângă tine iubirea pe care i-o porți.

„Trebuie să sărbătorim de fiecare dată când suntem îndrăgostiți, indiferent de dată. Dacă suntem îndrăgostiți sărbătorim, dacă nu suntem îndrăgostiți nu sărbătorim. Nu trebuie să ne uităm la data din calendar!', a mai spus vedeta PRO TV.

Deși Alexandre Eram pare mai în vârstă, pe cei doi nu îi despart însă mulți ani, diferența de vârstă dintre ei fiind de doar 2 ani și 5 luni. Andreea Esca este născută pe 29 august 1972, și are 51 de ani, iar Alexandre Eram pe 27 martie, 1970, și are 53 de ani.

Vedeta de televiziune l-a întâlnit pe Alexandre în perioada în care el era în România cu afaceri. Andreea Esca s-a îndrăgostit de la prima vedere de Alexandre Eram, chiar dacă el nu s-a arătat atât de interesat de sentimentele ei, mai ales că era implicat într-o altă relație.

Cum a început povestea de iubire dintre ei

În ciuda indiferenței lui, Andreea Esca nu a renunțat atât de ușor și chiar l-a invitat la jurnal ca pretext să-l vadă din nou, însă invitația i-a fost respinsă. Ulterior, după încheierea programului, vedeta a fost surprinsă de un fax haios pe care l-a primit, cu un desen în care un om își smulgea părul din cap, însoțit de un mesaj prin care Alexandre își cerea scuze că nu a reușit să ajungă. Pentru a-și mai spăla din păcate, bărbatul o aștepta după jurnal cu un buchet de flori, apoi au mers la un restaurant, de atunci fiind de nedespărțiți.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim.

(…) Într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.

Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună', povestea acum ceva timp Andreea Esca, potrivit Click.ro.

Cine este Alexandre Eram?

Alexandre Eram este un om de afaceri de naționalitate franceză. El s-a născut și a copilărit în Michigan – SUA, iar apoi s-au mutat în Franța. Mama acestuia este franțuzoaică, iar tatăl său, armean, a fost un celebru arhitect.

În familia Esca – Eram se vorbește franceza și româna. Alexandre Eram, fiind de origine franceză, și-a dorit nespus ca cei doi copii ai săi să cunoască limba lui nativă. Alexia și Aris au învățat franceză încă de la o vârstă fragedă și au urmat cursurile unui liceu cu predare în limba franceză. Așadar, le este lejer să comunice în limba nativă a tatălui lor atunci când au de dezbătut un subiect. Mai mult, Aris a explicat că ei acasă vorbesc în franceză cu tatăl lor și în română cu mama lor. Fanii emisiunii „America Express' au observat că există anumite momente când Alexia și Aris Eram preferă să discute în limba franceză, nu în limba română.

Citește și: Andreea Esca, moment stânjenitor în fața socrilor: „Au venit și sărăciile astea din România cu valiza goală'

Foto:Libertatea/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete