Andreea Esca a dezvăluit care este stilul de viață care o ține în formă

Andreea Esca a dezvăluit care este stilul de viață care o ține în formă

Andreea Esca are 47 de ani, o meserie în care face performanță, 2 copii minunați, o căsnicie de peste 20 de ani și un super tonus.

Te întrebi oare cum poate să le facă pe toate, știut fiind faptul că atunci când vorbim despre performanță profesională ne referim, evident, la multe proiecte pe care le gestionează în același timp.

Cu toate acestea, Andreea Esca se laudă cu un tonus de zile mari și cu o putere de muncă pe care rar o mai vedem în zilele noastre. 'Încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce ştim sigur că ne va aduce nişte kilograme în plus.

Şi bonus: să faceţi un pic de sport în limita timpului. Sportul e baza şi un pic de atenţie la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operaţiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecţie', a declarat Andreea Esca citată de click.ro.

Iată cum, încă o dată, revine în atenția noastră această temă, sportul, peste care nu ar trebui să trecem dacă vrem să avem un stil de viață sănătos. „Am făcut sport dintotdeauna, de când eram copil și nu m-am lăsat niciodată, deci nu știu cum e să nu faci sport. Pilates fac de foarte mulți ani, de vreo șase, și încă nu m-am plictisit. Îmi place foarte mult. Poate și pentru că, la fiecare doi ani, apare câte un aparat nou.

Îmi place pentru că aproape toate mișcările pe care le faci sunt pe o platformă. Stai cumva întins și nu mi se pare că îmi solicit prea mult coloana, ceea ce e important. Senzația e că poți face mișcările mai ușor atunci când ești întins pe spate, decât atunci când stai în picioare', conchide „Regina Știrilor', așa cum este numită Andreea Esca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete