Andreea Berecleanu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a divorțat de Andrei Zaharescu

Timp de 15 ani, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz-ul românesc, au construit împreună o familie minuntă și au adus pe lume doi copii.

Însă în 2013, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat, si fiecare și-a refăcut viață: ea cu medicul estetician Constantin Stan, iar el cu cea care a fost avocata familiei timp de 15 ani, Cosmina.

De-a lungul timpului, amândoi au fost discreţi cu viaţa personală, iar divorțul lor a rămas o enigmă.

Andreea Berecleanu spune adevărul despre căsnicia eșuată

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial', a declarat Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

Prezentatoarea tv l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine de 7 luni, iar suma a ajuns la aproape 10.000 de euro.

„Chiar am crezut că mi-am făcut norocul cu mâna mea, am dorit să fiu o soţie şi o mamă tânără şi nu am pus nimic înaintea familiei. Şi a liniştii familiei. Cam despre asta e vorba. Atunci când calmul cafelei de dimineaţă s-a risipit, am pus o mie de întrebări, dar nu am primit multe răspunsuri', a mărturisit vedeta într-un interviu acordat revistei Unica.

La trei ani după ce a divorţat de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu a spus din nou Da în faţa ofiţerului de stare civilă. Aceasta s-a căsătorit cu medicul estetician, Constantin Stan.

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete