Andreea Bănică și Lucian Mitrea, probleme în căsnicie la 13 ani de la nuntă? „Nu se mai putea. Am avut o discuție constructivă”

Andreea Bănică e una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Dincolo de scenă, ea e soție, e mamă, e căsătorită cu Lucian Mitrea și împreună au doi copii, o fată și un băiat. Recent, vedeta a recunoscut că au traversat un moment delicat din viața de cuplu. Nu mai erau așa de apropiați ca înainte așa că au avut o discuție. 

Cei doi au traversat o situație mai delicată din mariajul lor chiar în urmă cu două săptămâni, după cum a recunoscut Andreea Bănică într-o emisiune de televiziune. A spus că nu se mai regăsea și a stat față în față cu soțul ei, ca să discute totul. „Părintele are nevoie de momentele lui cu celălalt părinte ca o familie să trăiască în timp mai mult să poată să se încarce cu energie. Așa văd eu lucrurile, așa simt.

Cu cât părintele e mai odihnit, în familie se întâmplă același lucru. Avem nevoie de timpul ăsta pentru noi. Acum două săptămâni am stat de vorbă și i-am zis că avem nevoie de timpul nostru. Alaltăieri l-a adormit Lucian pe Noah, ne-am așezat pe canapea și am pus un film', a declarat artista.

„A pus un pahar de vin și ne-am uitat la film, apoi a coborât Sofia de pe scări și s-a minunat de noi că stăm ca niște părinți normali. Nu se mai putea, nu ne mai întâlneam decât pe scări. Discuția a fost constructivă. Suntem de ani buni împreună și simțeam că nu mă mai regăseam', a mai adăugat vedeta.

Cei doi au rezolvat totul și au descoperit cât de important este să mai existe între ei și momente în doi, nu doar momente în familie, alături de copii.

S-au cunoscut în liceu

Andreea Bănică și Lucian Mitrea trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 25 de ani. Cei doi s-au cunoscut în liceu, dar abia în 2008 s-au căsătorit. Ea a povestit cum s-a îndrăgostit de bărbatul care i-a devenit soț.

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile’ vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei.', a povestit pe blogul ei acum ani de zile vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete