Andreea Bănică și-a vândut casa. O cumpărase în 2008, după ce a făcut credit la bancă

Andreea Bănică și-a vândut casa pe care a cumpărat-o în anul 2008, după ce s-a căsătorit cu Lucian Mitrea. Vedeta s-a mutat într-o vilă nouă, însă în același cartier.

În urmă cu 15 ani, Andreea Bănică și Lucian Mitrea făceau credit la bancă pentru a cumpăra casa pe care și-o doreau. În anul 2008, ei s-au mutat în vila mult visată. Acum, cântăreața a anunțat că au vândut locuința și se mută într-o casă nouă, însă în același cartier.

Ea se atașase de locuință, mai ales de grădina pentru pusese atât de mult suflet. Andreea Bănică și-a amenajat singură casa, fără să apeleze la ajutorul unui designer.

„Clar îmi va fi dor de casa noastră! Aici ne-am mutat în anul în care ne-am căsătorit, în 2008. Apoi am născut-o pe Sofia și la 7 ani jumate diferența l-am născut pe Noah Andrei.

Copiii mei au pășit pragul pentru prima oară în această casă pe care am cumpărat-o când nu aveam toți banii strânși să o plătim. Am făcut un credit pentru jumătate de sumă pe care l-am achitat ulterior pentru că nu dormeam liniștită pe pernă știind că avem o datorie.

Ne leagă atâtea amintiri frumoase de prima noastră casă încât mai mult ca sigur că atunci când ne vom întoarce din oraș vom greși poarta așa cum am făcut-o de atâtea ori când ne întorceam la apartamentul de pe Nerva Traian înainte să locuim aici. 🙈

„Nu am avut designer pe care să îl plătim cu mii de euro cum se poartă mai nou'

Am pus atâta pasiune, iubire în fiecare colțișor și nu am avut designer pe care să îl plătim cu mii de euro cum se poartă mai nou, ci am personalizat-o pentru a ne simți noi bine. Fiecare plantă în parte este plantată de și cu mâinile noastre, iar în timp am ajuns să cunoaștem multe despre ele. Plantele dau viață și binecuvântează aerul de care avem atâta nevoie. Primăvară mă trezeam cu gândul să văd ce pom a mai înmugurit și îi vedeam evoluția de la o zi la alta, iar atunci când înflorea mă bucurăm ca un copil mic când vede o jucărie. Când am pierdut un copăcel am suferit enorm pentru că ador să am o grădină plină de culoare și miros îmbietor. Aceasta este casă visată, casa speranței, casa cu liliac, cu ghiocei zambile și narcise!

Vara îmi scoteam sezlongurile pe care mă întindeam ca pisica la soare, iar copiilor le umpleam piscina gonflabilă să se bălăcească până fugeam la mare. Toamna admiram grădina cum își schimbă culoarea, iar iarna făceam primul om de zăpadă la prima ninsoare.

Probabil îmi voi băga nasul în ea și pe viitor, să îmi văd florile dragi 🙈 Ce este bine, faptul că ne vom întoarce în același loc pe partea dreapta, însă la un număr fără soț care are o însemnătate mare (nimic nu este întâmplător) ziua de naștere a Sofiei! Cifra norocoasă care sper să ne aducă liniște, bunăstare, iubire, armonie și o viață lungă lipsită de griji. Se spune să nu îți pară rău după lucruri însă toate lucrurile din viața mea au avut o însemnătate aparte 👩‍❤️‍👨 💒🏠 👨‍👩‍👧‍👦', a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea-Banica-vila-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete