Andreea Bănică nu va accepta niciodată infidelitatea soțului: „Totul iese la iveală la un moment dat, cât ai fi de bun mincinos”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de aproximativ 30 de ani, iar căsnicia lor funcționează foarte bine. Artista a mărturisit că nu va accepta niciodată să fie înșelată.

În cadrul unui interviu pentru Fanatik, Andreea Bănică a vorbit despre relația cu Lucian Mitrea, tatăl copiilor ei. S-au cunoscut în perioada liceului, iar de atunci au fost de nedespărțit. Cântăreața a explicat cum a reușit să facă relația să funcționeze și să nu dispară flacăra iubirii.

„Am văzut că deja este o modă, gata, nu ne mai înţelegem astăzi, mâine ne despărţim. Nu e chiar aşa, trebuie să cântăreşti foarte bine lucrurile astea şi să pui practic pe foaie care sunt lucrurile cele mai importante, care sunt lucrurile bune şi care cele rele, şi dacă lucrurile bune primează nu are sens să faci un astfel de pas. Doar că sunt oameni care nu acceptă să aibă nici certuri, să aibă nişte contraziceri, noi ne înţelegem din multe puncte de vedere, chiar dacă ne certăm acum, peste ceva timp ne împăcăm.

Nu ştiu cum am reuşit, aşa a fost să fie la noi, fiecare om are un destin, aşa a fost să fie pentru noi până acum. Nu există un secret, că toată lumea ne întreabă. Noi ne iubim, ne pupăm în fiecare zi, nu există zi să treacă fără să ne pupăm şi dacă nu ne-am pupat într-o zi înseamnă că e ceva. Am văzut foarte multe relaţii care s-au destrămat în urma apariţiei unui copil. Un copil nu trebuie să te despartă, ci din contră, trebuie să te unească.

„Nu pot să zic că la noi e totul roz, ne contrazicem zilnic pe aceleaşi teme'

Nu pot să zic că la noi e totul roz, ne contrazicem zilnic pe aceleaşi teme, cele cu şi despre copii, însă ajungem la un consens la un moment dat, pentru că ne dăm seama că asta este cel mai important, ca noi să fim sănătoşi şi să ne creştem copiii în continuare'.

andreea-banica-si-lucian-mitrea-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Deși mai au momente în care nu sunt pe aceeași lungime de undă, ei găsesc o modalitate de a face ca relația să funcționeze fără să ajungă la despărțire. Andreea Bănică nu îl va ierta niciodată pe Lucian Mitrea dacă o va înșela și l-a avertizat încă de când acesta i-a oferit inelul de logodnă.

„Crede-mă că pe mine nu m-a afectat nici măcar o clipă, o clipă nu am crezut ceva, o clipă soţul meu nu mi-a dat vreun semn. Din moment ce noi am fost mai toată viaţa împreună, când ar putea şi unde să se ducă. Este şi un tip foarte deştept, care ştie foarte bine ce are lângă el, ştie foarte bine că femeie ca mine nu mai găseşte. De când mi-a dat inelul de logodnă, i-am spus «dacă eşti pentru mine, eşti pentru mine şi atât».

„El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine'

La mine nu există altfel, dacă mă vrei aşa, bine, dacă nu, nu, trebuie să înţelegi asta din start, eşti pentru mine şi atât. El ştie foarte bine că nu accept să fiu făcută de ruşine, nu accept să fiu înşelată, n-aş putea să stau cu un om să mă înşele, iar eu să fac vreun compromis, nu aş avea de ce. Nu pot să spun niciodată ce îmi rezervă viaţa şi ce poate fi în viitor.

„Când eşti un om înşelat simţi nişte lucruri'

Mi s-a mai pus întrebarea «ce ai face dacă ai fi înşelată», nu am de unde să ştiu, nimeni nu are de unde să ştie, pentru că doar în momentul ăla vei simţi ceva, nu ai cum să prezici. Într-adevăr presa a scris de multe ori, dar ei n-au fost niciodată în locul meu, în viaţa mea, să vadă, să ştie, să simtă. Când eşti un om înşelat simţi nişte lucruri, totul iese la iveală la un moment dat, cât ai fi de bun mincinos'.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii, o fată și un băiat. Cei doi se bucură de familia pe care au reușit să și-o întemeieze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete