Andreea Bănică, mărturii despre părinții pierduți: „Mi-a părut rău că nu i-am avut mai mult timp”

Andreea Bănică a lăsat garda jos și a povestit despre momentele dificile din viața ei, când și-a pierdut părinții și bunicii. Avea până în 30 de ani când a rămas doar cu iubitul ei, Lucian, soțul și tatăl copiilor săi.

Mereu glumeață și cu zâmbetul pe buze, Andreea Bănică a povestit într-un interviu emoționant difuzat în emisiunea „La Măruță', de la Pro Tv, despre cele mai grele momente din viața ei. Acestea au culminat cu pierderea mamei, care a destabilizat-o și a făcut-o să muncească non-stop, pentru a nu se gândi la drama prin care trecea.

„Eu vorbeam mai mult cu tatăl meu, deși tatăl meu era mult mai dur cu noi. Am învățat foarte multe lucruri de la el, deși am suferit mult acasă, pentru că la un moment dat, când el a rămas fără job, de fapt a ieșit la pensie pe caz de boală, și-a deschis un magazinaș în colțul străzii, de care se ocupa, și la un moment dat a ajuns să piardă acel magazinaș. A fost sfârșitul pentru el. S-a văzut acasă, pensionat, fără muncă, fără nimic și a început să bea, să facă scandaluri… am avut o copilărie frumoasă, copil fiind, ca timp petrecut cu copiii, pe maidan, dar am și suferit, văzându-l pe tata așa.'

Artista a recunoscut că e greu pentru copii să-și vadă tatăl în stare de ebrietate, chiar și violent, atât cu ea, cât și cu sora și mama. Însă preferă să se gândească la părțile lui bune. „Ne-a crescut frumos, ne-a crescut vorbindu-ne, noi am fost două fete foarte cuminți.'

Andreea Bănică: „Am regrete că nu-i am'

Cântăreața mărturisește că ar da orice pentru a-și mai vedea părinții o dată. După pierderea bunicului, mama ei s-a îmbolnăvit, fiind diagnosticată ulterior cu cancer esofagian. Au luptat împreună împotriva bolii, însă, la finalul unui concert, a fost anunțată că mama ei murise.

„Am regrete că nu-i am, așa cum erau ei, că nu i-am avut mai mult timp, că nu i-au cunoscut pe copii. Când am născut-o pe Sofia a fost groaznic, am trecut printr-o depresie atunci, dar am trecut cu bine, ce să fac?', povestește aceasta.

Andreea BănicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Toni Grecu, din nou la TV

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete