Andreea Bănică, de urgență cu fiul ei la doctor: “Mă termină psihic când…” Ce a pățit micuțul?

Are concerte în toată țara și este un artist cu un program foarte încărcat, dar cu toate acestea, familia este pe primul loc, iar de fiecare dată când copiii ei au probleme de sănătate, Andreea Bănică își amână orice plan făcut anterior pentru a le fi alături celor mici.

Andreea Bănică a trecut prin momente dificile după ce băiețelul ei, Noah, a început să se simtă rău. Vedeta nu a stat nicio secundă pe gânduri și a mers cu micuțul de urgență la medic pentru a se asigura că totul este în regulă.

Andreea Bănică, de urgență cu fiul ei la doctor: “Mă termină psihic când…” Ce a pățit micuțul?

Pe contul de instagram, Andreea Bănică le-a povestit prietenilor virtuali că a trecut prin momente de panică atunci când băiețelul ei a făcut febră și a început să se simtă rău. Pentru că este o perioadă din an destul de dificilă, având în vedere schimbările de temperatură, după ce l-au consultat pe micuț, medicii au descoperit că era vorba despre o viroză. Băiețelul și-a revenit rapid, iar Andreea Bănică s-a liniștit, chiar dacă a recunoscut că de fiecare dată când cei mici se simt rău, ea ajunge la capătul puterilor.

“Astăzi am ajuns la doctor cu Noah febril! Mă termină psihic când unul din copiii mei face febră…mi se pare că mi se termină lumea. Trăiesc prin ei și cu ei, ce simt ei simt și eu, sufăr lângă ei și pentru ei, nu am chef de nimic. E greu să fii mamă, însă ce e mai frumos atunci când iubești? Mai e cineva în cazul nostru? Este plin de viroze.”, a scris Andreea Bănică pe instagram.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Tily Niculae, din nou însărcinată! A dat vestea cea mare chiar de ziua ei: Stau, mă uit în oglindă și mă minunez. Eu știam că minunile există.'

A vizitat Palatul Kensington și a plecat cu un „suvenir'! Ce a furat această cântăreața din locuința ducilor de Cambridge și cum au reacționat aceștia?

A murit pe platourile de filmare! Actorul avea doar 35 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete