Andreea Bănică, condițiile impuse viitoarei bone a copiilor: „Căutăm pe cineva”

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din România. Cei doi au împreună doi copii frumoși și până acum au fost extrem de implicați în tot ce înseamnă educația și creșterea lor.

Andreea Bănică a anunțat pe rețelele de socializare că ea și soțul ei au decis că au nevoie de ajutor în casă. Dincolo de treburile casnice, femeia ar trebui să îndeplinească mai multe sarcini. Vedeta a menționat toate detaliile în mediul online, sperând ca adepții ei să-i ofere recomandări.

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații. Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. (…) Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele', este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Unul dintre beneficiile oferite este o locuință de serviciu pentru a fi cât mai aproape de ei pentru o perioadă cât mai lungă. În perioada pandemiei, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au luat o pauză de la evenimente, însă acum lucrurile se vor aglomera în viața lor profesională motiv pentru care un ajutor în casă este binevenit.

Frumoasa cântăreață avea mai puțin de 30 de ani când a rămas doar cu Lucian Mitrea, pierzându-și părinții și bunicii. Mereu glumeață și cu zâmbetul pe buze, Andreea Bănică a povestit într-un interviu emoționant difuzat în emisiunea „La Măruță’, de la Pro Tv, despre cele mai grele momente din viața ei. Acestea au culminat cu pierderea mamei, care a destabilizat-o și a făcut-o să muncească non-stop, pentru a nu se gândi la drama prin care trecea.

„Am regrete că nu-i am, așa cum erau ei, că nu i-am avut mai mult timp, că nu i-au cunoscut pe copii. Când am născut-o pe Sofia a fost groaznic, am trecut printr-o depresie atunci, dar am trecut cu bine, ce să fac?', a povestit artista.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete