Andreea Bănică a răbufnit după ce a fost criticată pe Internet: „Corpul meu a suferit modificări în urma sarcinilor târzii”

Andreea Bănică a răbufnit după ce mai multe persoane au avut comentarii răutăcioase la adresa ei. Cântăreața pare că nu mai acceptă deloc criticile.

Pe contul de Instagram, Andreea Bănică a postat o imagine în care ea poartă o rochie foarte scurtă din latex și cu un decolteu adânc. Se pare că ținuta îndrăzneață a vedetei nu a fost pe placul tuturor.

„Îmi place rochia! Dacă aș purta în fiecare sâmbătă așa ceva Lucian nu s-ar supăra. Vouă vă place?', a scris Andreea Bănică pe contul ei personal de Instagram. „Mie nu. Dar gusturile nu se discută', i-a răspuns o femeie artistei. Replica vedetei a venit imediat și Andreea Bănică a ținut neapărat să o pună la punct pe cea care a criticat-o în mediul online. „Cred, voi acolo aveți fustele până la genunchi, așa ești obișnuită. Înțeleg perfect sentimentul', a spus cântăreața.

Andreea Bănică a primit mai multe comentarii în care era criticată. O admiratoare i-a spus că nu se potrivesc unghiile albaste cu întreaga ținută. „Problema ești tu! Eu văd un plus! Ai naibi ei stiliști! Îi sun să le spun că sunt varză să își schimbe meseria! Draga mea, nu poți împăca toate gusturile și ceea ce nu înțelegeți voi este faptul că eu mă îmbrac cum îmi place mie 🤣🙈'.

andreea-banica-11SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, artista a fost criticată și că își modifică fotografiile pe care le postează în mediul online. Andreea Bănică neagă că ar face acest lucru și susține că știe doar din ce unghiuri să își facă pozele astfel încât să o avantajeze.

„Nu văd nici o disproporție, nu am stricat nimic. Nu am nevoie de modificări! Poate un FaceApp uneori când lumina este proastă. Este o poză de sus făcută cum îmi place mie. Este un truc care mă face să par mai slabă, nu mă interesează să mă lungesc. Voi ar trebui să studiați mai mult înainte să vorbiți!

O femeie scundă, slabă, trebuie pozată de jos ca să pară mai mare și mai lungă, iar una ca mine cu forme, voluptuoasă, trebuie pozată de sus să pară mai slabă. Disproporția nu este cazul la mine, pentru că mă știu toți, m-au tot văzut peste tot. Nu sunt un influencer apărut peste noapte pe care lumea nu l-a văzut vreodată! Eu asta sunt! Ai imagini cu mine pe YouTube și Google câte vrei de când m-am lansat și până acum.

Au trecut foarte mulți ani de atunci, corpul meu a suferit modificări în urma sarcinilor târzii și da, sunt tare mândră de el neoperat, nemodificat! Nu că aș avea ceva împotrivă. Să știi că se poate să arăți bine și fără modificări!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro