Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit un an de relație departe de România. Unde se relaxează îndrăgostiții

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sărbătoresc primul an de relație. Cei doi nu petrec aniversarea în România, ci la mii de kilometri distanță de țara noastră. Iată ce destinație au ales și ce declarații a făcut cântăreața. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Multe luni de zile, Andreea Bălan și-a ținut departe de ochii curioșilor noua poveste de iubire. Cântăreața a recunoscut la un moment dat că are iubit, însă a preferat să nu vorbească public, în emisiuni televizate despre viața ei personală.

Vedeta și Tiberiu Argint au petrecut mai multe vacanțe în România, și la munte, și la mare, au fost plecați chiar și în afara țării împreună, dar acum sărbătoresc un moment important în relația lor și au ales o destinație specială. Cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de relație și, cu această ocazie, au plecat în Dubai.

Acolo se relaxează cei doi, acolo se bucură de timpul liber și de vremea frumoasă. Și cântăreața, dar și iubitul au publicat imagini pe rețelele de socializare din Dubai, însă în niciuna nu apar împreună. Artista i-a făcut o urare publică iubitului, iar el a reacționat.

„La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat!', a scris Andreea Bălan, iar el a zis: „La cât mai mulți, iubita mea'.

Cine e și cu ce se ocupă Tiberiu Argint

Tânărul este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint și managerul de vânzări al „Bang&Olufsen', o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete