Andreea Bălan și George Burcea, în instanță la începutul lunii februarie: „Din drogat nu mă scoate”

Andreea Bălan și George Burcea și-au jurat iubire în fața prietenilor, a nașilor și a familiei în 2017 pe o plajă din California. Din nefericire, căsnicia lor nu a durat foarte mult și au decis să o ia pe drumuri diferite. Dacă erau doar ei doi, lucrurile ar fi fost mai simple, însă aceștia se întâlnesc de mai bine de doi ani în instanță, deoarece au două fetițe minore.

George Burcea își dorește ca pe 3 februarie 2022, divorțul lor să se pronunțe și să obțină o soluție favorabilă lui în ceea ce privește custodia micuțelor Ella și Clara.

„Cu divorțul, sper să nu se mai amâne, s-a tot amânat în ultimele luni. Vom avea înfățișare pe 3 februarie. Sau dacă se amână, să fie totuși și în favoarea mea, să fie cercetate toate actele depuse la dosar de ambele părți', a declarat George Burcea pentru Fanatik.

Cererile actorului în instanță nu au fost ieșite din comun. Acesta își dorește ca divorțul să fie din culpă comună, iar custodia fetelor să nu fie exclusiv a Andreei Bălan. Cântăreața este total împotriva cererii fostului soț, acesta fiind motivul pentru care separarea oficială nu s-a produs până acum.

„Nu înțeleg de ce există această înverșunare… Aștept oricum să văd ce spune instanța', a mai spus actorul.

Despărțirea lor a avut loc acum mai bine de doi ani, iar în acest timp vorbele grele și dureroase nu au încetat. George Burcea a declarat că Andreea Bălan ar primi periodic analizele lui prin care dovedește că nu s-a mai drogat, însă ea continuă să-l acuze de consumul substanțelor interzise.

„Iar referitor la discuția cu drogurile, ea are toate analizele mele de doi ani încoace și sunt curate, dar din drogat nu mă scoate', a declarat George Burcea pentru sursa menționată.

Potrivit actorului, Andreea Bălan este de părere că datorită ei acesta a obținut roluri în diferite filme, iar iubita acestuia s-a făcut remarcată în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities'. Cântăreața i-ar reproșa aceste lucruri prin numeroase mesaje. Pentru a dovedi acest lucru, George Burcea a provocat-o pe fosta soție la un duel muzical cu Viviana Sposub.

„Îmi dă mesaje că eu joc în filme doar datorită ei, că Viviana cântă și e în show doar datorită ei. I-am propus să facă ele două și un battle, pe live, la ce oră vrea, și la 3 dimineața', a mai spus actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete