Andreea Bălan, despre pensia alimentară pe care George Burcea o plătește fetițelor: „Până în martie nu a virat niciun ban”

Andreea Bălan a dezvăluit care este pensia alimentară pe care George Burcea o plătește celor două fetițe, Ella și Clara. Actorul își vizitează copiii conform datelor stabilite de judecători.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu mare scandal, iar artista își dorea custodia exclusivă a fetițelor. Instanța a decis custodie comună și domiciliul copiilor să fie la mama lor. George Burcea este foarte atașat de fetele lui, astfel că niciodată nu lipsește de la vizite. În luna august el trebuia să plece cu Ella și Clara în vacanță, însă totul s-a anulat.

„Da, 3 zile (n.r. au fost fetele la George). 4 cu tot cu luat. 4 zile. Atât au fost. 4 zile le-a luat în iulie și în august, 2 ore. Are weekend-urile 1 cu 3 și le ia weekend-urile 1 cu 3. Atât. Luna august era chiar luna lui de vacanță. A avut treabă, nu știu.

Ideea este că el poate să le ia, că s-a tot speculat la un moment dat că eu nu i-aș da voie. El, conform sentinței, are dreptul la weekend-urile 1 cu 3 și vacanța din august.

Dar, în rest, el le poate lua și le poate vedea când dorește, doar că nu face asta. Își respectă doar aceste weekend-uri. Iar în august, care era luna lui de vacanță, a venit doar 2 ore. El este liber să vină când vrea el, dar este ocupat', a declarat, pentru Fanatik, Andreea Bălan.

„Pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499 lei'

Cântăreața susține că George Burcea nu a virat niciun ban timp de 2 ani, atât cât a durat procesul pentru custodie. Acum, actorul plătește lunar suma de 499 de lei pentru Ella și Clara.

„Nu m-am așteptat (n.r. să mă ajute). Din momentul în care ne-am despărțit nu m-am așteptat să facă gesturi sau… nu, am luat-o pe drumuri separate. Doar că nu trebuie să mă aștept eu să facă ceva, doar că este tatăl… Din punct de vedere financiar pensia alimentară pe care mi-o virează lunar este 499. Împreună. Asta este pensia pe care mi-o virează din martie, de când s-a terminat și s-a dat sentința.

Și până în martie nu a virat niciun ban timp de doi ani cât a existat procesul. Dar nu-i nicio problemă. Bine că are mami', a precizat vedeta pentru sursa mai sus menționată.

Andreea-Balan-si-fetiteleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță'

George Burcea și-ar fi dorit să schimbe lunile de vacanță, însă fosta lui parteneră nu a fost de acord. Andreea Bălan se gândea că se va întoarce de la „America Express' și nu își va găsi fetițele acasă.

„El într-adevăr a vrut să schimbe luna august cu luna iulie, doar că eu în iulie nu știam când mă întorc. Puteam să mă întorc oricând, pentru că din America Express puteam să fiu eliminată oricând. Și eu nu am fost de acord să schimbăm luna lui de vacanță. Și am zis: ‘nu, rămânem conform sentinței, luna ta de vacanță este în august.

Doar că în august nu a mai putut el sau nu a… și atunci au fost doar cele 2 ore. Cu asta nu am fost eu de acord, să facem schimb de luni. Și drept dovadă eu m-am întors și am plecat în Bulgaria 15 zile.

Dacă eu acceptam schimbarea asta pe luna iulie, nu le găseam acasă în primul rând, nu le vedeam și nici nu puteam să plec în vacanță. Trebuia să accept luna august', a adăugat Andreea Bălan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete