Dinu Maxer, despre căsnicia cu Deea. Sunt împreună de 14 ani: „Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi”

Dinu și Deea Maxer sunt împreună de 14 ani și au doi copii. Artistul recunoaște că nu întotdeauna a fost totul roz în căsnicia lor și că i-a dat motive de gelozie la începutul relației.

După venirea pe lume a primului copil, relația lui Dinu Maxer cu Deea a întâmpinat niște dificultăți. Cei doi nu mai aveau timp unul de celălalt și interveniseră mai multe momente tensionate între ei. Artistul a recunoscut că la începutul relației cu soția sa, el mai răspundea la mesaje și altor femei.

„Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă', a declarat Dinu Maxer, pentru Click!.

Deea-si-Dinu-Maxer-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu!'

Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, un băiat și o fetiță. „Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. 

Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vrem să ne luăm o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!', a mai declarat Dinu Maxer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete