Andreea Bălan: „Nu mai suntem împreună!”

Andreea Bălan și George Burcea

Iată că mult așteptata declarație a Andreei Bălan a apărut. „Nu mai suntem împreună!', acesta a fost răspunsul pe care i l-a dat artista unui fan care a postat un comentariu la o poză pe care ea a încărcat-o pe contul de Instagram.

Andreea Bălan trece prin clipe cumplite. De aproximativ 2 săptămâni, toată prea scrie despre scandalul iscat între Andreea Bălan și George Burcea.

Un cuplu care până mai ieri părea indestructibil, oferă zilele acestea exemplul că nimic nu este pentru totdeauna oricât de perfect ar părea. Punctul 0 al scandalului pare să fie momentul în care actorul a ales să vorbească public despre o serie de evenimente dramatice din copilărie.

Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor Ella și Clara

Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor Ella și Clara

George Burcea mărturisea atunci că a suferit foarte mult din cauza violenței domestice. Mama lui a fost abuzată de foarte multe ori de tatăl actorului care, la final, chiar a ajuns să ucidă o femeie. Toate acestea par să o fi deranjat pe Andreea Bălan, iar de aici până la scandalul la care asistăm astăzi a mai fost un singur pas.

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea sunt împreună de 4 ani și au împreună două fetițe. Cele două vedete și-au oficiat relația în septembrie anul trecut, nași fiindu-le Aurelian Temișan și soția lui, Monica Davidescu.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete