Andreea Bălan: “Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”

Andreea Balan, marturisiri dupa operatie

Andreea Balan, marturisiri dupa operatie

Problemele de sănătate ale Andreei Bălan par că nu se mai termină. Andreea Bălan: “Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”.

De trei săptămâni, artista trece prin clipe grele care îi provoacă dureri groaznice.

Când credeam că soarele a ieșit pe strada vedetei și că și-a reveni complet după operația cezariană în timpul căreia a intrat în stop cardio-respirator, acum Andreea se confruntă cu alte probleme de sănătate, consecință a incidentului din sala de operație.

Andreea Bălan a suferit trei operații în trei săptămâni. Pe vlogul ei, artista a vorbit despre clipele groaznice prin care a trecut. Durerile au fost atât de insuportabile, încât le-a cerut cadrelor medicale să îi administreze morfină pentru a putea trece peste.

“Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la câte seringi și câte branule am avut în spital… Am avut și în gât.
Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie”, mărturisește Andreea.

Andreea Balan, operatie

“Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere”

“Acum, după a treia operaţie. M-a durut îngrozitor când m-am trezit vineri. A fost o operaţie foarte grea. Anestezia a durat 45 de minute. Au încercat să caute şi să intre peste tot în abdomen să vadă dacă mai sunt hematoame. Acum nu mai am, în principiu. Acum sunt în salon, încerc să mă odihnesc. După atâta anestezie. Încep să mă simt din ce în ce mai bine. Mi s-a dat un pic de morfină şi am auzit în jur la terapie intensivă, cum trecea cineva pe lângă mine eram: mai daţi-mi, vă rog, morfină. Mi s-a explicat că nu se poate. M-a durut îngrozitor această operaţie. O să mă simt din ce în ce mai bine. În continuare am antibiotic, am calmat, am perfuzie”, a spus Andreea Bălan.

 

 

Foto:print screen youtube.com; facebook.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete