Andreea Bălan, niciodată singură: „Are grijă de mine”

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Dincolo de cariera sa fantastică, vedeta le-a dovedit tuturor că este extrem de puternică și mereu găsește resursele necesare pentru a-și reveni după dezamăgirile pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Andreea Bălan a suferit extrem de mult atunci când s-a despărțit de tatăl fetițelor ei, însă nu a renunțat în a crede în dragoste și a început o relație cu Tiberiu Argint. Însă, se pare, că nici acum nu stau lucrurile cum trebuie și potrivit zvonurilor povestea lor s-a încheiat.

Cu toate acestea, celebra cântăreață nu este niciodată singură și mereu a avut un sprijin moral și multă dragoste din partea mamei sale. Ori de câte ori are ocazia, Andreea Bălan îi mulțumește acesteia în mod public pentru tot ajutorul oferit. Femeia care i-a dat viață locuiește cu fiica și nepoatele sale, mai ales după divorțul de tatăl Andreei.

„Buni este stâlpul nostru și fără ea nu am putea exista. Buni are grijă de mine, de Ella, de Clărița, de Jake, de Steluța și de peștișorul nostru pe care îl cheamă… nu mai știu', a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a lansat recent o piesă în care spune povestea vieții ei. Una dintre persoanele extrem de emoționante după ce a ascultat piesa a fost chiar mama sa. Doamna Valria Bălan a avut lacrimi în ochi când a văzut videoclipul piesei „Soare după nori’, iar Andreea Bălan a împărtășit cu fanii săi reacția celei care i-a dat viață.

„Plângi? De ce plângi? Te-ai emoționat?’, a întrebat-o Andreea Bălan pe mama sa.

Doamna Valeria Bălan vizibil emoționată, dar și mândră în același timp de fiica sa puternică a mărturisit că piesa scoate în evidență momentele cele mai importante din viața lor.

„E viața noastră, pur și simplu. E viața ta. Te răscolește, îți aduce aminte de toată viața noastră care nu a fost ușoară’, a spus mama Andreei Bălan.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete