Anca Serea a dezvăluit câte kilograme a luat în șapte luni de sarcină

Anca Serea a dezvăluit câte kilograme a luat în șapte luni de sarcină

Anca Serea a dezvăluit câte kilograme a luat în șapte luni de sarcină

În vara acestui an, Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară. Vestea a fost dată în cadrul unui interviu acordat pentru revista Unica. Anca Serea a dezvăluit câte kilograme a luat în șapte luni de sarcină.

Anca Serea a mărturisit ce sex are viitorul bebeluș, dar și ce nume va avea copilul.

“Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a declarat Anca Serea pentru Unica.

“Știm că vom avea o fetiță. Și ne-am bucurat foarte tare, pentru că acum balanța s-a echilbrat – trei băieți și trei fetițe. Probabil o va chema Leeah, ne-am gândit să fie din același registru: biblic”, a continuat Anca Serea pentru revista Unica.

Anca Serea a dezvăluit câte kilograme a luat în șapte luni de sarcină

“Am luat patru kilograme, mă simt excelent. Nu am pofte, nu am grețuri, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naște tot natural, ca pe toți ceilalți copii ai mei. Doar nu o să mă apuc acum, la al șaselea, să fac cezariană! Am fost și i-am cumpărat un carucior, hăinuțele urmează. Copiii noștri de-abia își așteaptă surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micuței, sunt foarte entuziasmați. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o așteptam. Nu am spus niciodată că nu mai vreau copii, poate să mai vină și al șaptelea”, a declarat Anca pentru click.ro.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună cinci copii, iar acum se pregătesc să devină din nou părinți.

 

Foto:facebook.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete