Andreea Bălan a acceptat provocarea fanilor și le-a arătat ce greutate are

A fost o perioadă în care Andreea Bălan a trecut prin numeroase probleme. Dincolo de cele legate de sănătate, dar și cele familiale, artista a renunțat la spectacole și evenimente din cauza contextului creat de pandemia de coronavirus.

Cântăreața este o prezență activă pe rețelele de socializare și ține legătura cu fanii săi. Astfel că, aceștia au observat că artista a pierdut câteva kilograme, deși nu era cazul, fiind o fire sportivă și cu o siluetă de invidiat.

Motiv pentru care, Andreea Bălan a acceptat provocarea fanilor și nu s-a ferit să se urce pe cântar și să dezvăluie greutatea ei. Primind un cântar în cadou, vedeta l-a testat și a postat pe Instagram rezultatul. Prin urmare, la o înălțime de 165 cm, fosta componentă a trupei Andre are 49 de kilograme.

„49. Ca de obicei!', a spus Andreea Bălan în momentul în care cântarul primit în dar i-a oferit „răspunsul'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La începutul lunii martie a anului trecut, artista Andreea Bălan și actorul George Burcea au confirmat că s-au separat. La scurt timp după aceea, cel din urmă a confirmat că este într-o relație cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan trăiește o poveste frumoasă cu Tiberiu Argint, încă din vara anului 2020 cțnd au fost văzuți împreună pe litoralul românesc. Acesta este managerul unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane, potrivit Cancan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete