Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri. Câte kilograme a luat în timpul sarcinii cu cea de-a doua fetiță?

Andreea Antonescu va deveni pentru a doua oară mamă în scurt timp. Vedeta a făcut o sesiune de „Întrebări și Răspunsuri' pe Instagram unde și-a invitat fanii să-i lase întrebările lor. Artista a făcut o serie de dezvăluiri neștiute până acum.

Andreea Antonescu a mărturisit că nu a avut foarte mult timp la dispoziție să stea de vorbă cu fanii, iar pentru că marele eveniment se apropie și timpul va fi și mai limitat s-a decis să răspundă câtorva curiozități ale admiratorilor săi. Aceștia au asaltat-o cu întrebări despre starea sa, despre pregătirile pentru bebelină, dar și despre diferențele dintre cele două sarcini.

Cântăreața le-a mărturisit fanilor că are totul pus la punct și pentru că a trecut de 36 de săptămâni, poate spune că fetița poate veni oricând.

„Dacă acum 11 ani, când eram însărcinată cu Sienna, nu am cumpărat nimic, și din lipsa experienței și pentru că am simțit așa o teamă și m-am lăsat influențată (…), de data aceasta am aproape totul cumpărat. Sunt pe ultima sută de metri, am emoții foarte mari. Îmi doresc ca bebelina să fie sănătoasă, asta e cel mai important lucru', a transmis viitoarea mămică pe InstaStories.

Mai mult decât atât, vedeta precizat că a avut o sarcină la fel de ușoară ca prima. O diferență importantă a fost numărul kilogramelor acumulate. Dacă cu Sienna s-a îngrășat peste 20 de kilograme, cu cea de-a doua fetiță a luat maxim 10 până acum.

„Sunt foarte bine și mă simt foarte bine, deși mai e foarte puțin. M-am îngrășat 9-10 kilograme, mă așteptam să iau 41. Se vede burtica.

E bine și mă simt foarte bine. Aș putea teoretic să nasc oricând. Am trecut de cele 36 de săptămâni. Mai e foarte puțin', a spus Andreea Antonescu la Instastory.

De asemenea, cântăreața a spus că nașterea va fi prin cezariană, din simplu motiv că și prima fată a născut-o în același mod.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete