Andrada Precup, prima piesă după ce a câștigat „X Factor” 2020: „Sper să vă placă”

Andrada Precup a fost marea câștigătoare a emisiunii „X Factor' de acum doi ani. Talentata artistă este nevăzătoare, iar interpretarea piesei „Lie ciocârlie' le-a transmis o mulțime de emoții juraților, Ștefan Bănică fiind impresionat până la lacrimi.

Andrada Precup a lansat în urmă cu puțin timp prima sa piesă. Se numește „Bumerang' și se poate asculta pe canalul Youtube Cat Music.

„A sosit momentul mult așteptat! Sper să va placă această piesă, căci mie îmi este foarte dragă!', a transmis tânăra artistă, care și-a făcut debutul la TV cu această melodie. A apărut la „Neatza cu Răzvan și Dani', la Antena 1, dar și la Metropola TV, potrivit Libertatea.

Versurile melodiei sunt de dragoste și transmit multă emoție, așa cum i se potrivește Andradei.

Tu ai devenit pigment / În inimă pe moment / Și viața a prins în doi nuanțe noi / Fără tine ce aș fi? / Inimi pe tavă noi am pus', sunt câteva dintre versurile piesei.

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor' a avut loc în decembrie 2020.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele, mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor', a declarat concurenta pe scena „X Factor'.

Participarea Andradei Precup la o astfel de emisiune nu a fost singura. Ea a mai apărut și pe scena concursului „Românii au talent' și a interpretat piesa de debut „Memories' a lui Nicole Cherry.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete