Andra, în lacrimi după ce Eva Măruță a fost aspru criticată: „Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție”

După ce filmul „Tati Part-time', în care Eva Măruță are rol principal, a generat o serie de critici aspre în mediul online, Andra a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, exprimându-și susținerea necondiționată față de fiica sa. Artistei i-au dat lacrimile când a văzut o parte dintre mesaje.

Eva a fost în centrul atenției și al criticilor în urma lansării filmului, iar Andra și Cătălin Măruță au luat inițiativa de a-și apăra copilul de valul de comentarii negative. Artista a dezvăluit că a fost profund afectată de reacțiile dure și chiar a vărsat câteva lacrimi citind un articol în care fiica sa era apărată public.

În noul mesaj transmis, Andra a mărturisit că nu se aștepta la controversele iscate de debutul cinematografic al fiicei sale și că aceasta nu era pregătită pentru impactul negativ. Cu toate acestea, artista a subliniat că susține cu tărie decizia și pasiunea fiicei sale pentru actorie.

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este «primul» ei film. 🥹 Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei', a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

Eva Măruță (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

În ceea ce privește viitorul în actorie al fiicei sale, Andra a lăsat să se înțeleagă că acesta rămâne deschis și că timpul va demonstra dacă Eva va continua pe acest drum. Artista a subliniat că susține orice pas pe care fiica sa îl dorește și că își dorește doar să fie fericită și împlinită în ceea ce face.

Da, recunosc ca atunci cand am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil parintii ma inteleg!  Multumim pentru mesaje!', a mai transmis cântăreața.

Despre „Tati part-time'

„Tati part-time’ urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată a finei lui, Maya, rol jucat de Eva Măruță.

Filmul reprezintă debutul cinematografic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima, cunoscut drept Bromania. Filmul „Tati part-time' a avut premiera la începutul acestui an și poate fi văzut în continuare în cinematografe.

Din acest proiect mai fac parte și Doina Teodoru, Mihaela Teleoacă, Nelu Cortea, Alexandru Ion, Raluca Aprodu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete