Andi Vasluianu, replică amuzantă în urma postării lui Dragoș Bucur

Andi Vasluianu, replică amuzantă în urma postării lui Dragoș Bucur

O întreagă controversă s-a creat în jurul ultimei afirmații pe care a făcut-o actorul Dragoș Bucur. Acesta a declarat pe rețelele de socializare că nu poartă mască și nici nu se va vaccina.

Dragoș Bucur a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în luna septembrie a anului trecut. Cu toate acestea, el a declarat că nu este de acord cu guvernul și cu măsurile pe care autoritățile statului le impun.

„Nu sunt de acord cu această ordonanță militară și consider că traiesc într-o societate în care încă am voie să nu fiu de acord cu guvernul și cu deciziile lui și să îmi exprim public acest dezacord'.

„În cazul în care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască', a fost mesajul postat de Dragoș Bucur.

Ulterior, postarea sa a devenit virală și a stârnit numeroase comentarii în rândul urmăritorilor săi. Unul dintre cei care au reacționat a fost chiar colegul său de breaslă, Andi Vasluianu care a făcut, de asemenea, o postare cu iz umoristic.

„De astăzi o să fie mai greu pentru mine pe stradă, noroc că port mască:)', a fost postarea actorului Andi Vasluianu.

Această replică vine în urma asemănării extrem de mare dintre cei doi actori. Nu de puține ori au fost momentele în care Andi Vasluianu a fost confundat cu vedeta emisiunii „Visuri la cheie'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete