Anca Țurcașiu, sărut pasional la TV cu un artist mai tânăr decât ea: „Nu ne-am mai pupat până acum”

Anca Țurcașiu a făcut show la „Te cunosc de undeva!', în ediția emisiunii difuzată pe 22 aprilie. Cântăreața în vârstă de 52 de ani nu a mai ținut cont de nimic și s-a sărutat cu un coleg în văzul camerelor de filmat și a colegilor ei de emisiune.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril fac echipă la „Te cunosc de undeva!', sezonul 19. Sâmbătă, cei doi au făcut spectacol pe melodia 'Rowdy Baby', show la finalul căruia artista s-a sărutat cu unul dintre artiștii de pe scenă, un dansator.

La final, ea a anunțat că tânărul pe care l-a sărutat este colegul ei din mai multe producții. Vedeta a ținut să precizeze că se cunoaște foarte bine cu acesta și nu s-au mai sărutat până acum. În glumă, ea a menționat că nu se va mai săruta decât cu partenerul ei de scenă, Jean Gavril, scrie spynews.ro.

„E colegul meu din multe producții pe care le facem împreună. Nu ne-am mai pupat până acum, dar chiar ne cunoaștem foarte bine. Eu nu mă mai pup decât cu partenerul meu de care în clip i-am făcut un milion de avansuri, doar, doar se întâmplă ceva', a mărturisit Anca Țurcașiu, la „Te cunosc de undeva!'.

Andreea Bălan a fost surprinsă de momentul pe care Anca Țurcașiu și Jean Gavril l-au pregătit pentru ediția de sâmbătă a emisiunii. Cântăreața a apreciat faptul că aceștia nu s-au uitat deloc în prompter. „Un moment fabulos de greu, foarte greu, să dansezi Bollywood, să cânți în limba lor. (…) Mie mi s-a părut că e o luptă din asta. Știi că în dragoste e și un pic de război, e un dans al dragostei așa. Mai întâi ne certăm, ne iubim (…) Au dansat foarte bine pentru acest stil care este foarte greu, înțelegeți?', a spus Andreea Bălan.

anca-turcasiu-sarut-la-tv-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete