Imagini din noua casă a Claudiei Pătrășcanu: „Copiii mei abia așteaptă mutarea”

Claudia Pătrășcanu se pregătește să se mute în noua casă și a arătat primele imagini din locuință. Totul a fost decorat cu mult bun gust și rezultatul este spectaculos.

Claudia Pătrășcanu și-a făcut o nouă casă în Constanța, unde se va muta alături de cei doi copii ai săi. Deși Gabi Bădălău i-a propus să îi cumpere o locuință în București, pentru ca băieții să fie mai aproape de el, artista nu a dorit.

Pe rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu a arătat primele imagini din noua locuință. „Copiii mei abia așteaptă mutarea', a scris fosta soție a lui Gabi Bădălău pe contul lui personal de Instagram.

Artista i-a spus fostului soț să se mute în Constanța dacă vrea. „Eu am altă ofertă pentru Gabi Bădălău, de ce nu vine el să se mute în Constanța, să fie el mai aproape de copii, că tot nu face nimic în București, nu are niciun job, lucrează alții pentru el și pentru firmele lui.

Să se mute că el este unul singur, iar noi suntem trei, copiii sunt foarte fericiți la Constanța, copiii au un viitor în față, au un univers pe care l-am creat. Nu e vina mea și a copiilor că așa s-a întâmplat și că Gabi Bădălău ne-a dat afară din casă cândva.

Nici eu și nici copiii nu suntem obiecte, de ce el nu face pasul acesta să se mute el în Constanța, să fie mai aproape de copii', a mai zis Claudia Pătrășcanu.

casa-claudia-patrascanu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 11)

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au semnat actele de divorț în toamna anului trecut, după un proces care a durat timp de trei ani.

Cei doi au decis să aibă copiii în custodie comună. Totodată, Claudia Pătrășcanu va reveni la numele său dinainte de căsătorie. „Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea.

Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt un tată care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi’, a mărturisit Gabi Bădălău, pentru „Xtra Night Show'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete