Anca Serea și Adrian Sînă, discuții despre divorț. Ce se întâmplă în cuplul lor: „Ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim”

Anca Serea și Adrian Sînă au avut discuții despre divorț. Ca în orice cuplu, și între cei doi au mai apărut divergențe, însă au reușit să treacă peste.

Fosta prezentatoare de la Prima TV este mama a șase copii, iar patru dintre aceștia sunt din căsnicia cu artistul. Anca Serea și Adrian Sînă sunt împreună de ani buni, iar relația lor este un exemplu pentru mulți. Vedeta a reucunoscut că atunci când se ceartă foarte rău cu soțul ei au mai fost discuții și despre divorț.

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire, și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii', a spus Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Adrian Sînă a ținut să menționeze că nu sunt certați în prezent. Artistul își dorește tot ce este mai bun pentru familia lui și vrea ca toți copiii să aibă siguranța zilei de mâine.

„Dar acum nu suntem certați. Eu încerc în fiecare zi să fac astfel încât copiii noștri să aibă siguranța zilei de mâine. Asta e foarte important. Posibilitățile pe care noi le-am avut când am fost de vârsta lor sunt incomparabile. Ăsta e un lucru minunat pentru ei', a completat și Adi Sînă, pentru aceeași sursă.

Adrian-Sina-si-Anca-SereaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete