Mihai Ghiță, dezvăluiri din culisele emisiunii „În oglindă”: „Retrăiesc povestea”

Mihai Ghiță este prezentatorul emisiunii online „În oglindă'. Acesta a avut de la debutul formatului o mulțime de persoane publice din România care și-au deschis sufletul și au dezvăluit detalii neștiute din viața lor.

Mihai Ghiță a acordat la rândul lui un interviu unde a povestit cum se simte el de când moderează acest tip de emisiune care pare uneori ca o sedință de terapie pentru cei care îi calcă pragul. Publicul a putut descoperi sensibilitatea care se ascunde în spatele unor persoane aparent puternice atunci când apar pe micile ecrane sau la evenimente mondene.

Intenția emisiunii este de a arăta tinerei generații că oamenii pe care îi văd constant la TV sau în spațiul online sunt persoane cu diferite povești, traume și cu probleme ca toți ceilalți. Fiecare invitat al lui Mihai Ghiță a dezvăluit cum a reușit să depășească anumite perioade dificile din viața lui, acesta fiind o lecție pentru mulți dintre noi.

„Emisiunea În oglindă a fost provocarea vieții mele. E foarte greu să-ți încredințeze cineva viața lui și sufletul. Simți ca și cum ai ține în mână sufletul omului. Mi-am dat seama că fiecare om care vine la emisiune e ca o carte, ca un roman și fiecare filă pe care o deschid cu el e mega interesantă. De fiecare dacă când mă duc acasă retrăiesc povestea. Am observat că învăț ceva de la invitații mei. Emisiunea nu este nici mondenă, nu își propune să fie așa.

Principalul lucru pe care îl spun invitaților mei este că îmi doresc să îmi povestească numai lucrurile care ar putea fi de ajutor pentru cei de acasă. Nu îmi doresc ca invitații mei să plece cumva traumatizați din discuția noastră. Discuția e în folosul oamenilor de acasă. Celebritățile alea care sunt la „În oglindă', de multe ori au făcut niște conexiuni la care nu s-au gândit niciodată', a mărturisit Mihai Ghiță într-un interviu acordat celor de la ego.ro.

Foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete