Anca Serea sfidează legea în trafic. Ce i-au făcut polițiștii?

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din showbizul românesc. Soția lui Adi Sînă și-a construit o frumoasă comunitate în mediul online și împărtășește cu aceștia detalii din viața sa profesională și personală.

Anca Serea este mamă a șase copii, iar ziua sa începe dimineața devreme cu rutina micuților. Dincolo de familia sa frumoasă, vedeta este implicată și în alte proiecte, iar în cele mai multe cazuri este mereu pe fugă. Recent, soția lui Adi Sînă a fost surprinsă de un echipaj de poliție în zona de Nord a Capitalei oprind într-un loc nepermis.

Frumoasa șatenă oprise preț de câteva secunde pentru a-i permite unei prietene să coboare din mașină. Chiar în acel moment, un echipaj de poliție a trecut prin dreptul ei și, potrivit Click!, agenții i-au atras atenția atenția, fără alte sancțiuni.

Anca Serea a recunoscut că a greșit și le-a explicat acestora că nu rămâne pe loc, ci a lăsat o prietenă să coboare. Oamenii legii au iertat-o de data aceasta, iar vedeta a plecat imediat din locul nepermis.

În ultima perioadă, s-a scris că aceasta a părăsit pupitrul știrilor de la Prima TV. Ei bine, Anca Serea a confirmat această știre și a declarat că ea a fost cea care și-a dorit încetarea colaborării. Mai mult decât atât, mama celor șase copii a dezvăluit că va face parte dintr-un proiect nou, însă deocamdată nu s-a hotărât deoarece acest lucru ar însemna să stea mai mult timp plecată. Lucru aproape imposibil mai ales că este foarte implicată în creșterea și educația micuților ei și ai lui Adi Sînă.

„Da, e adevărat, nu voi mai prezenta știrile sportive. Eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Voi avea un proiect nou, dar nu știu dacă-l voi putea face, pentru că presupune să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii’, a declarat Anca Serea, pentru Impact.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete