Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sînă: „Am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună”

Anca Serea rupe tăcerea despre divorțul de Adi Sînă. Vedeta a pus capăt speculațiilor după ce în presă se zvonește de luni de zile că s-a separat de soțul ei. Cei doi nu au de gând se separe, își cresc fericiți cei șase copii!

Într-un interviu pentru unica.ro, Anca Serea a recunoscut că s-a gândit la un moment dat la divorțul de Adi Sînă, ba chiar au avut și unele discuții în contradictoriu, dar nici gând de divorț. „Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată', a spus vedeta.

Și a continuat spunând cum funcționează relația lor. „Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta.

Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile.

Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante'.

anca-serea-adi-sina-6-copii-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În același interviu, ea a recunoscut că Adi Sînă nu are acum mult timp pentru ea și pentru copii, are multe cântpri, așa că doar ea va pleca peste ceva vreme într-o vacanță cu micuții. „Adrian este mai mult plecat, din păcate, dar eu am știut asta de la început și am acceptat pentru că e artist, e nevoie să călătorească, până la urmă în asta constă jobul lui și cumva am preluat rolurile, dar nu mă deranjează.

Și pentru mine, ca pentru orice mamă, care și-a dorit foarte mult copii, cel mai important este să fie ei educați, să fie sănătoși, să fie liniștiți și cumva viața mea se învârte în jurul lor, dar nu am niciun regret. Ei sunt prioritari, indiferent de joburi și indiferent de ce trebuie să fac într-o zi', a mai zis vedeta pentru unica.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete