Anca Serea nu bea deloc alcool. Ce a mai eliminat din alimentația ei: „Sunt norocoasă că mi-am educat oarecum gusturile”

În vârstă de 42 de ani, Anca Serea are o siluetă de invidiat chiar dacă a născut șase copii. Vedeta are mare grijă la alimentația ei, nu consumă niciodată alcool și nici unele produse deloc sănătoase pentru organism.

Într-o postare pe Instagram, Anca Serea le-a dezvăluit fanilor ei ce nu nu consumă niciodată. „Sunt norocoasă că mi-am educat oarecum gusturile și mănânc foarte rar chestii nesănătoase. Fără alcool, rar zahăr și foarte rar produse de patiserie, pentru că nu-mi plac', a spus vedeta, care are și un truc pentru silueta ei.

La gustările dintre mese mănâncă mereu fructe. „Ananasul este gustarea de pe drumul de astăzi, București – Budapesta', a povestit Anca Serea în mediul online.

anca-serea-silueta-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Secretul siluetei Ancăi Serea la 42 de ani

Multe femei o admiră pe Anca Serea și vor să afle cum reușește să arate atât de bine. Soția lui Adrian Sînă a spus că nu ține o anume dietă, însă are grijă la ceea ce mănâncă. Vedeta evită să mănânce zahar și încearcă să nu consume carne în cantitate foarte mare. Ea crede că faptul că nu fumează și nu consumă alcool o ajută enom.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe’, a mărturisit vedeta.

De asemenea, ea a recunoscut că există alimente pe care evită să le consume. „Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată’, a spus Anca Serea.

Întrebată dacă și-a impus să nu bea alcool, soția lui Adrian Sînă a răspuns: „Nu. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete