Anca Serea, dezvăluiri după șase ani de căsnicie: „Fericiți până la adânci bătrâneți nu…”

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Frumoasa vedetă are șase copii, iar patru dintre ei sunt ai cântărețului.

În 2015, Anca Serea și Adi Sînă s-au căsătorit și au pornit împreună în aventura vieții lor. La acea vreme, prezentatoarea de știri sportive era deja mama a doi copii, aceștia fiind ai fostului soț Filip Poplingher, care a pierdut lupta cu leucemia.

Cu ocazia aniversării celor șase ani de căsnicie, Anca Serea a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

„Fericiți până la adânci bătrâneți nu este un basm, este o opțiune', spune un citat și este cât se poate de adevărat. Prea repede au trecut 6 ani, de când eu și cu Adrian ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu și am pornit împreună într-o frumoasă aventură.

Căsătoria noastră a fost și continuă să rămână nu doar o relație de iubire, ci și de prietenie și de susținere. Deși suntem firi diferite, încercăm întotdeauna să ne înțelegem reciproc (uneori ne și iese), să comunicăm frumos, să găsim mereu câteva clipe de petrecut împreună și știm cu siguranță unul despre celălalt că ne completăm în gânduri și în sentimente.

În plus, am reușit să construim o familie frumoasă, iar copiii nu doar ne leagă și mai puternic unul de celălalt, ci sunt cele mai mari binecuvântări din viețile noastre. Nu pot decât să îmi doresc și să ne doresc încă mulți ani la fel de buni împreună. La mulți ani, iubirea mea!', a scris frumoasa vedetă pe rețelele de socializare.

De asemenea, Adi Sînă a postat câteva imagini de la nunta lor și a scris un mesaj în dreptul acestora: „Aniversare frumoasă, iubirea mea'.

Anca-Serea-si-Adi-SinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Deși s-a zvonit că cei doi ar avea probleme financiare, ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Adi Sînă și Anca Serea se pregătesc să se mute la casa lor. În prezent, locuiesc cu chirie, însă și-au cumpărat o casă în același cartier și s-au apucat serios de renovări.

„Ne mutăm din nou. Unde stăm acum, stăm cu chirie și ne-am hotărât să achiziționăm o casă a noastră în același cartier. Acum urmează partea cea mai grea. Trebuie să renovăm casa. Ea nu arată rău acum, dar Anca își dorește să o refacă în totalitate', a spus Adrian Sînă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete