Angelina Jolie, gest uimitor în timpul unei sesiuni de shopping cu Vivienne. Nu este prima oară când se întâmplă

Angelina Jolie a fost fotografiată făcând cumpărături cu fiica ei Vivienne. Mama și fiica au mers la supermarket timp de 40 de minute și și-au pus în pungă o multitudine de provizii, la fel ca orice alt cetățean obișnuit.

Angelina Jolie purta un cardigan din tricot confortabil peste o rochie neagră și o pereche de stiletto negri. Vivienne, fiica ei de 13 ani, era îmbrăcată în pantaloni de trening gri, un tricou și purta în picioare adidași Nike.

Fiica a fost fotografiată împingând un cărucior de supermarket prin mulțime, în timp ce vedeta din „Salt' punea cumpărăturile. De-a lungul plimbării sale, vedeta de la Hollywood a fost văzută ținându-și fiica de mână, iar în alt moment, Vivienne și-a pus brațul după gâtul mamei sale.

Sesiunile de cumpărături mamă-fiică par a fi o rutină a lor, deoarece în primăvara acestui an, cele două au fost văzute, de asemenea, într-un celebru magazin de haine. În timp ce ieșeau din magazin, Angelina Jolie își ținea brațele în jurul fiicei sale, iar adolescenta o ținea pe mama sa de gât cu multă dragoste.

Această ieșire ca între fete vine în timp ce divorțul lui Jolie de Brad Pitt continuă. Actrița a cerut divorțul de Pitt în 2016 și a cerut custodia principală a cinci dintre cei șase copii ai lor: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Vivienne și Knox, 13 ani.

Potrivit The Blast, există documentele ce indică faptul că pe 12 martie Jolie a spus că ea și copiii ei sunt dispuși să depună mărturie ca „dovadă’ a violenței domestice. Întrucât copiii Shiloh, Knox și Vivienne sunt minori, atât Brad, cât și Angelina ar trebui să le acorde permisiunea de a depune mărturie, dar Maddox, Zahara și Pax au peste 18 ani, așa că ar fi liberi să facă declarații. În plus, toți copiii au fost intervievați de terapeuți numiți de instanță.

EXCLUSIVE: Angelina Jolie Does Some Grocery Shopping With Daughter Vivienne at Gelson’s Supermarket in Hollywood, CA.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Jolie a avut, recent, o mică victorie, deoarece a reușit în sfârșit să-și vândă partea din castelul francez de 164 de milioane de dolari pe care îl deține împreună cu fostul ei soț, dar fostul cuplu mai are încă un drum lung de parcurs în divorțul lor.

Angelina Jolie a avut recent o răbufnire în public după ce mai multe țări din Golf au refuzat să ruleze în cinematografe filmul produs de Marvel, „Eternals', al cărui subiect este o poveste de dragoste dintre două persoane de același sex.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete