Anca Serea, dezvăluiri despre începuturile relației cu Adi Sînă: „Cu timpul am învățat”

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi se bucură de cei șase copii ai familiei, doi dintre ei fiind dintr-o relație anterioară a Ancăi.

Când ai șase copii cu vârste diferite în casă, părinții par a nu mai avea timp pentru ei sau pentru relația lor de cuplu. Cu toate acestea, Anca Serea și Adi Sînă au găsit elixirul fericirii și au reușit de-a lungul timpului să găaseacă echilibrul în tot ceea ce fac, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal.

Frumoasa mămică în vârstă de 41 de ani a dezvăluit, totuși, că lucrurile nu au fost roz de la început și ca în orice relație de cuplu au existat tensiuni. Modul în care le gestionează fiecare dintre ei le aduce încă o cărămidă solidă în construcția căsniciei lor de lungă durată.

Fiind o fire extrem de activă pe rețelele de socializare, Anca Serea a răspuns unei serii de întrebări pe care i le-au adresat fanii, printre care și modul în care tratează situațiile dificile dintre ea și Adi Sînă.

„La începutul relației eram amândoi foarte încăpățânați și ambițioși. Cu timpul am învățat să ne ascultăm mai bine, să fim atenți la nevoile noastre, să ne dăm spațiu și timp când avem tensiuni. Dacă este ceva important, discutăm cu calm și argumente solide', a dezvăluit Anca Serea într-un Instastory.

În urmă cu ceva timp, frumoasa șatenă a mărturisit că de-a lungul timpul ea și soțul ei au discutat și despre divorț, mai ales când se certau foarte rău.

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre', a mărturisit vedeta, pentru  okmagazine.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete