Anca Serea a făcut anunțul despre al șaptelea copil. „Adi își mai dorește copii, dar eu am pus frână”

În prezent, Anca Serea e mama a șase copii. Prezentatoarea de la Prima TV spunea acum ceva vreme că și ea și soțul Adi Sînă își doresc mai mulți moștenitori, așa că e posibil să aibă și al șaptelea copil. Acum, vedeta s-a răzgândit.

anca-serea-al-saptea-copil-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anca Serea are doi copii din primul mariaj și încă patru din căsnicia cu Adi Sînă. Cei doi au o familie mare, cu care mereu se mândresc. Declarau acum ceva vreme că mai vor încă o fetiță, dar planurile s-au schimbat. Vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, așa că nu crede că o să facă și al șaptelea copil.

„Eu am fost diagnosticată cu o anemie severă. S-a pus problema unui episod de burn-out (epuizare), la un moment dat. Iau tratament, mă simt bine acum. Adi își mai dorește copii, dar eu am pus frână. Asta deocamdată, dar niciodată să nu spui niciodată! E și vârsta acum', a declarat Anca Sînă Serea, în emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, relatează click.ro.

Cum e viața cu șase copii?

La sfârșitul lunii septembrie a anului 2019, Anca a participat la petrecerea Elle Trends Party 2019. Întrebată cum este viața cu 6 copii, fosta prezentatoare TV a mărturisit: „Destul de complicată, nu că nu ar fi fost cu 5. Destul de complicată, dar frumoasă. Foarte solicitantă, sunt praf de oboseală, dar e frumos. Dorm de la 00:30 – 01:00 până la 3:00. La 3:00 se trezește Leah și stau cu ea până la 5:30. Mai dorm apoi de la 5:30 până la 6:55, când îi trezesc pe copii și îi pregătesc pentru școală. Deci, adunat, cred că dorm vreo 4-5 ore pe noapte. Dar o am ajutor pe mama. Fac echipă cu ea', a mărturisit Anca Serea, pentru Libertatea.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt părinţii a patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah. În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David și Sara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete