Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la acuzațiile Silvanei Peng: „Am fost influențat de alte persoane”

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a atins unele culmi greu de străbătut. Dacă impresara a oferit nenumărate declarații despre tot ceea ce s-a întâmplat, antrenorul a stat deoparte și nu s-a implicat în nici un fel de discuții.

Ei bine, Laurențiu Reghecampf nu a mai rezistat și a făcut o postare pe pagina sa de Instagram unde a răspuns unor acuzații pe care le-a adus mama iubitei fiului său, Luca. Luca și Asiana Peng sunt implicați într-o afacere din care face parte și iubita antrenorului, Corina Caciuc.

Silvana Peng a oferit pentru Fanatik câteva detalii despre colaborarea acestora și și-a manifestat îngrijorarea, făcând câteva remarci dure la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

„Domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional?', a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

Mama Asianei a interacționat extrem de puțin cu Laurențiu Reghecampf, însă o apreciază foarte mult pe mama lui Luca, Mariana Pffeifer.

„Sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.r. prima soție a lui Reghecampf). Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că după 13 ani s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele. (…) Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu.

Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide', a mai spus mama Asianei, potrivit sursei mai sus menționate.

La toate aceste acuzații, Laurențiu Reghecampf nu a rămas nepăsător și a reacționat în mediul online. Acesta a pus o fotografie în care apare alături de iubita sa, de fiul său și Asiana, scriind un mesaj în care răspunde temerilor Silvanei Peng. De asemenea, el susține că aceasta ar fi fost influențată de Anamaria Prodan.

„Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa. Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie 'prinsă la mijloc' și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!', a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete