Dani Oțil, replică pentru Ștefan Bănică Jr. după ce a devenit tată: “Ștefan Bănică ar trebui să fie premiat de Guvernul României”

Dani Otil, replica pentru Stefan Banica

Dani Otil, replica pentru Stefan Banica

Ieri, Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui, Lavinia Pârva, i-a dăruit un băiețel perfect sănătos. Dani Oțil, replică pentru Ștefan Bănică Jr. după ce a devenit tată: “Ștefan Bănică ar trebui să fie premiat de Guvernul României”.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva sunt în al nouălea cer.

Ștefan Bănică Jr. a dat marea veste pe pagina personală de Facebook. Tot acolo a anunțat și numele bebelușului: Alexandru.

“Sunt fericit pentru că avenit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe Facebook.


Bebelușul a venit pe lume puțin mai devreme de termen, Lavinia fiind programată să nască luna viitoare.

Dani Oțil, replică pentru Ștefan Bănică Jr. după ce a devenit tată: “Ștefan Bănică ar trebui să fie premiat de Guvernul României”

După ce Ștefan Bănică Jr. a devenit din nou tătic, prietenii din lumea mondenă s-au întrecut în comentarii și în felicitări. Printre aceștia s-au aflat și Dani Oțil și colegul lui, Răzvan Simion.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, “Neatza cu Răzvan și Dani”, cei doi l-au complimentat pe Ștefan Bănică în stilul lor caracteristic.

“Să îl felicităm pe colegul nostru, Ștefan Bănică Jr., care a devenit din nou tătic. El cum poate, mă? Că eu m-am perpelit toată noaptea”, a spus Răzvan Simion,

“Cât poți să fii de productiv? Ștefan Bănică ar trebui să fie premiat de Guvernul României”, a continuat Dani, în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani”.

 

 

Foto:Facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete