Ce se întâmplă între Alina Vidican și Claude Senhoreti, soțul ei, la doi ani de la nuntă: „Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul”

După mariajul eșuat cu Cristi Borcea, Alina Vidican și copiii ei și au omului de afaceri s-au mutat în America. Acolo, vedeta și-a refăcut viața, acum doi ani s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, care a făcut declarații în mediul online despre mariajul cu aceasta.

Pe Instagram, Claude Senhoreti a recunoscut că mariajul lui cu Alina Vidican nu e lipsit de discuții, de situații neașteptate, însă ei se respectă și învățată în fiecare zi să rezolve problemele apărute.

„Am simțit să împărtășesc cu voi puțin mai mult din cea mai importantă zi din viața mea și să vă arăt mai multe despre legătura noastră și despre familia noastră. Mă consider un bărbat binecuvântat. Dumnezeu este atât de bun cu mine şi mi-a dat mai mult decât am cerut vreodată. Am o familie frumoasă, cu copii grozavi și o soţie uimitoare care, dacă crezi că este frumoasă la exterior, este de trei ori mai frumoasă la interior.

Nu am și nu trăiesc viața perfectă. Sunt om, sunt o persoană normală ca tine și ca alții. Sunt doar diferit. Văd lucruri pozitive în orice și mă trezesc în fiecare dimineață cu speranță, speranță care mă motivează să continui să înot «cu capul deasupra apei», să încerc din nou și din nou. Relaţia mea cu ea este normală. Avem urcușuri și coborâșuri, ca oricare alţii, dar noi învăţăm cum să fim unul lângă altul. Ne respectăm unul pe celălalt și mulțumesc lui Dumnezeu că funcționează foarte bine', a dezvăluit Claude Senhoreti pe contul său de Instagram, conform libertatea.ro.

alian-vidican-si-sotul-claude-senhoreti-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

S-au căsătorit în 2021 și nu au copii împreună

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, se căsătorea în anul 2021 cu Claude Senhoreti. Acesta e milionar, originar din Brazilia, dar are mai multe afaceri în America, acolo unde locuiește de ani de zile.

După ce au devenit soț și soție, ei au acordat primul interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „În urmă cu patru ani, ne-am cunoscut la o petrecere. Am fost invitați la același eveniment și așa s-a întâmplat. (…) Nunta a fost minunată, a fost obositor, dar minunat. Am renunțat la numele Vidican, mă va chema Senhoreti', spunea ea.

La nuntă, ea a primit un bolid de sute de mii de euro. „Am fost binecuvântați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie. (…)

Darul meu pentru ea a fost o surpriză, ei îi plăceau foarte mult mașinile și faptul că am putut să îi fac un astfel de cadou m-a făcut fericit, da, este vorba de un Lamborghini alb', a povestit el la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete